Skal man give et strygejern i julegave?

Skal man give et strygejern i julegave?

strygejern 0 Comments

Et strygejern bliver nogle gange taget frem som kerneeksemplet med noget, man kan give i julegave, fordi man bruge et enkelt eksempel – ligesom at julen er forbundet med juletræer.

Så i denne artikel vil vi da lige kredse lidt omkring den her gaveidé, for er det egentlig en god idé at give sådan et strygejern i gave til julen?

Både og. Lad os forklare:

Du kan være ret sikker i din sag, hvis en person har skrevet et bestemt strygejern på ønskelisten til jul; specielt hvis det står højt oppe på listen.

Mærk dog efter, om det er noget, som du tror, at vedkommende ønsker sig, eller det er noget, som en partner har påduttet vedkommende at ønske sig til husholdningen, for det er jo sjovest at få personlige gaver – medmindre der er meldt ud, at man ønsker sig huslige og fælles julegaver.

I så fald skal du også give det fysisk i gave og ikke som et gavekort til en butik fysisk eller online – det er sjovere at få en fysisk julegave, og er man helt sikker på, hvilket strygejern der ønskes, så kan man lige så godt fremskaffe det med det samme.

Vær i den forbindelse sikker på, at strygejernet kan komme frem i tide til julen.

Men hvis strygejernet er ret langt nede på ønskesedlen, så kan man gøre sig mere umage for at finde de ting, der står højere oppe på ønskelisten; især hvis man ikke kender til tingene på listen.

Holder man af personen, som man er på julegavefod med, så er det da bare med at sætte sig ind i ønskerne.

Tænk dog også over, om du har budget til et godt strygejern, da det ellers ofte kan koste en del penge; og hvis der så samtidig også skal købes andre julegaver, kan det blive dyrt.

Men lad være med at give et strygejern, hvis det ikke er ønsket. Det kan virke sexistisk.