Saft og kraft i Aloe Vera-drik

Saft og kraft i Aloe Vera-drik

aloe vera 0 Comments

Aloe Vera er en af de planter, der har allerflest sundhedsmæssige fordele. Den har været kendt og benyttet som naturmedicin gennem århundreder, i særdeleshed til sårheling og hudpleje, og kan fås i et væld af produkter – heldigt, da du hermed kan drage nytte af den lige præcis, som du ønsker det og har behov for. 

Hos Vera.Cura.dk kan du finde et bredt sortiment, herunder Aloe Vera i drikkeform.

Drikken er en udtrukket af plantens blade – af selve frugtkødet – og er simpelthen Aloe Vera i flydende form. Saften booster dit immunforsvar og gør dit tarmsystem afbalanceret. Som nævnt ovenfor er planten ofte set brugt til udvortes brug, men optages nu også indvordnes; eksempel givet ved præsentationen af den flydende saft til oral indtagelse.

Ved at drikke den koncentrerede Aloe Vera kan du, blandt meget andet, give dit naturlige immunforsvar et kæmpe boost, du kan afhjælpe smerter ved halsbrand og minimere sure opstød, du kan bringe kroppens balance mellem syrer og baser i balance, sundhedsfremme floraen i tarme og mave og hermed undgå forstoppelse, diaré og oppustedhed, stabilisere blodsukkerniveauet og detox’e.

Nogle mennesker har ofte dårlig ånde, ondt i gummerne, irritabelt og hævet tandkød eller parandentose, og ved disse problematikker kan du skylle munden i drikken og herefter spytte den ud.

Det kan altså med rette siges at være lidt at et vidundermiddel, der kan afhjælpe en lang liste af sygdomme og irriterede tilstande i din krop. Mange bryder sig ofte ikke om smagen af naturlægelig medicin, men det gør sig ikke gældende i dette tilfælde; saften har et strejf af syre og friskhed og dufter dejligt.

Bliv modstandsdygtig og sund af denne adaptogene drik, både fysisk og psykisk. Læg nogle af dine kemiske medikamenter på hylden og gør et scoop på https://www.veracura.com/shop/aloe-vera-6c1.html allerede idag! Du vil ikke med garanti ikke fortryde.