Naturlig temperatur

Naturlig temperatur

cashmere 0 Comments

Naturmaterialet cashmere er anvendeligt hele året rundt. Det bløde materiale lader huden ånde og tilpasser sig temperaturen, så den altid er behagelig. Vælg cashmere til den lille ny, hvis naturlige materialer og god kvalitet er vigtigt for dig til dine børn. 

Cashmere til hele året

Cashmeregeden, der leverer det eftertragtede naturlige cashmereuld, lever under forhold med meget store temperaturudsving – frost om natten og bagende sol om dagen. Dette gør uldtypen cashmere så unik, samtidig med at den er blød som silke. Cashmere uld kradser ikke og kan derfor anvendes til selv helt små babyer. 

Du kan bruge cashmere hele året rundt, fordi det lette og bløde materiale tilpasser sig både din kropstemperatur og omgivelserne. Der er intet hokus pokus eller moderne teknologi involveret, det handler helt enkelt om, at huden kan ånde, og din krop derfor kan komme af med varme og fugt. Brug cashmere i de mange overgange mellem de kolde og varme årstider i Danmark. 

 

Når cashmere topper

Det unikke og luksuriøse naturmateriale topper, når du bruger det. Et lunt cashmere tørklæde om halsen om vinteren eller over skuldrene om sommeren tjener præcis det formål, du ønsker. På rejsen med fly eller i kolde lufthavne bliver et tørklæde i cashmere en uundværlig følgesvend, ligesom babyliften eller de kolde børnefusser kan få varmen med et hyggeligt sjal i cashmere. 

Cashmere tørklæder er blevet synonym med Pashmina tørklæder og kan fås i alle forskellige størrelser, farver og tykkelser. Ensfarvede eller mønstrede gør de skønne tørklæder anvendelige for både mænd og kvinder, og skal du have et praktisk, men smukt sjal til den stropløse, så vælg et lunt cashmere sjal. De ultratynde Pashmina tørklæder har samme effekt som de kraftige typer, men fylder og vejer intet. Stik et lille cashmere tørklæde i clutchen og tag det frem, når de lune sommeraftner bliver kølige.