Ejendomsadministration

Hvordan vælger jeg ejendomsadministration selskab?

Hvordan vælger jeg ejendomsadministration selskab?

Skal der udvælges et nyt ejendomsadministration selskab, som skal forestå den strategiske administration af foreningens økonomi og finanser de næste mange år, bør du se dig godt for. Der er mange aktører på markedet, og det er ikke altid, at det er de største og de dyreste, som tilbyder de optimale løsninger for din forening.

Du bør gå efter et ejendomsadministration selskab, som lytter til dine ønsker, og som er indstillet på at tilrette sine services, så de passer til ejendommens og foreningens størrelse og type. Og så er det en god idé at vælge et ejendomsadministration selskab, som er lokalt og med kendskab til området.

Hvem er Bricks And Blocks?

Bricks And Blocks er et relativt nystartet firma, som har specialiseret sig inden for administration af ejendomme i København og på Frederiksberg. Virksomheden er stiftet, ejet og drevet af Monika Øgaard-Nielsen, som ar en baggrund som statsautoriseret ejendomsmægler.

Gennem de seneste ti år har Monika Øgaard-Nielsen arbejdet fuld tid med ejendomsadministration i København som ansat i et af Danmarks største ejendomsadministration firmaer. Nu har Monika Øgaard-Nielsen så startet sin egen virksomhed, Bricks And Blocks, med målet at skabe de helt optimale rammer for de foreninger, som vælger at lade Bricks And Blocks administrere deres ejendomme.

Monika Øgaard-Nielsen har, sagt med egne ord, ”ejendomme i blodet”, og bestræber sig således på at yde en helt ekstraordinær indsats for at tilpasse sine ydelser til at matche de behov, netop din andels eller ejer forening måtte have. Du kan, sagt på en anden måde, regne med en stabil og pålidelig service, når du vælger Bricks And Blocks som dit ejendomsadministration selskab. Og så kan du sove roligt og trygt om natten i sikker forvisning om, at din forenings og ejendommens økonomi er i de mest professionelle hænder.

Du kan læse mere om Bricks And Blocks og de ydelser ejendomsadministration selskabet tilbyder, på bricksandblocks.dk