Husk at få gjort rent efter byggeri arbejde!

Husk at få gjort rent efter byggeri arbejde!

byggeri 0 Comments

Du kender det formentlig selv som privatperson, hvor du kører rundt i et nybygget område og godt kan se, at der er blevet udført noget vejarbejde, eller der ligefrem er opført nye huse, men umiddelbart ser det ikke helt færdigt ud, for der ligger stadig jordbunker, trafikkegler og mere.

Men så læser du alligevel på nettet eller et andet sted, at arbejdet angiveligt skulle være blevet gjort færdigt for et godt stykke tid siden, og så undrer du sig over, hvorfor det stadig ligner en “svinesti”.

Det kan der være flere forklaringer på, så lad os nævne, at det er blevet lavet noget byggeri i Frederikshavn, og du kan selv forestille dig størrelsesordenen fra stort til småt, men du mener i hvert fald, at det stadig ligner et byggerod.

Sådan noget kan undre, for det er jo voksne mennesker, der laver den slags, og så skal man vel ikke til at være efter dem, som var det små børn, der glemmer at pakke deres legetøj sammen eller få ryttet op efter sig.

Forklaringen kan dog ligge i, at man måske har sat en deadline for, hvornår byggeriet skulle stå færdigt og være brugtbart som intenderet, men det omtaler jo ikke noget om, hvorvidt der skulle se skinnende rent ud, eller der skal lige laves noget overfladisk arbejde senere, som ikke gør indflydelse på, om stedet kan bruges.

Så er det lettere at lade flere remedier blive liggende, end at man skal slæbe dem hjem og tage dem frem igen senere.

En anden forklaring kan være, at man har gravet noget grønt areal op, så det ligner jordbunker, men man ønsker naturgræs, så dette er blevet sået, men det kræver jo tid, før det kommer op.

Og, jo, der er skam lidt tilfælde af dovenskab, hvor der ikke er blevet gjort pænt rent, og det er noget sjusk og burde høre de få tilfælde til.