rengøring

Grundig rengøring af private boliger i Kolding

Grundig rengøring af private boliger i Kolding

De fleste af os sætter pris på et rent hjem. Det er dog de færreste som ligefrem synes det er sjovt og underholdende at skulle gøre rent i hele boligen flere gange om ugen. Dette kan dog være nødvendigt for at opretholde en forsvarlig hygiejne standard.

Du synes måske ikke det er så slemt med nullermænd der titter frem under sengen eller sofaen, eller støv og skidt som hober sig op i krogene. Men snavs kan faktisk udgøre de perfekte leve betingelser for mikro organismer så som støv og svamp, som potentielt kan gøre dig syg. Har du børn er det ekstra og særligt vigtigt at der bliver gjort ordentligt rent i dit hjem med jævne mellemrum.

Små børn har endnu ikke færdigudviklet deres krops naturlige forsvar, og udsættelse for store mængder af før nævnte mikro organismer kan forårsage sygdomme i luftvejene så som astma og bronkitis. Og dette kan de risikere at skulle slås med resten af deres liv.

Hvor kan jeg få professionel rengøring i Kolding?

Hvis du er bosiddende i Kolding eller nærmeste omegn kan du med fordel benytte Jims Rengøring. Jims Rengøring har mange års erfaring inden for privat rengørings service.

Hos Jims Rengøring kan du forvente en service i øjenhøjde samt professionel rådgivning angående tilrettelæggelsen af rengøring i din bolig. Jims Rengøring kan benytte sig af de rengørings midler du stiller til rådighed, eller anvende virksomhedens egne. Jims Rengøring anvender udelukkende miljøvenlige materiler i forbindelse med rengøring af private hjem, og aldrig mere end det er forsvarligt. På den måde er du sikret en bæredygtig rengøring af dine stuer og værelser.

Jims Rengøring forestår såvel støvsugning som gulvvask, aftørring af overflader, sanitets rengøring og rengøring af køkken arealer efter aftale. Du kan kontakte Jims Rengøring med henblik på et uforpligtende tilbud på rengøring i dit private hjem via hjemmesiden jims.dk