Find erfaren og kompetent revisor online

Find erfaren og kompetent revisor online

revisor 0 Comments

Hvis du er selvstændigt erhvervsdrivende – eventuelt helt nystartet – kan der være tvivl om, hvorvidt du og din virksomhed har brug for en revisor. I det følgende vil jeg gennemgå, hvad en revisor foretager sig, og hvilke typer virksomheder, som kan drage fordel af hjælp fra en revisor.

Hvordan kan min virksomhed have glæde af en dygtig revisor?

Dit behov for en revisor tilknyttet din virksomhed varierer i forhold til din virksomheds størrelse og type. En virksomhed i kategori A, hvor indehaveren selv hæfter personligt for virksomheden, er ikke underlagt krav om et revisor påtegnet regnskab. Det kan for eksempel dreje sig om en enkeltmandsvirksomhed eller et interessentskab.

Den hyppigst forekommende virksomhedstype i denne kategori er de personlige virksomheder, som for eksempel konsulenter og freelancere. Mange af disse virksomheder vælger alligevel for en sikkerheds skyld at lade en revisor gennemgå deres årlige regnskaber, så man som virksomheds indehaver kan sove roligt om natten uden at skulle frygte hverken skattesmæk eller torskegilder.

De lidt større virksomheder i kategorierne B, C eller D – som tæller aktie- og anparts selskaber samt iværksætter virksomheder – skal følge reglerne for opstilling af regnskab, og skal have en revisor påtegning samt en årsrapport udarbejdet af en revisor på baggrund af det godkendte regnskab.

Selve regnskabet kan godt udarbejdes af en bogholder – til dette formål behøver man ikke at bruge dyre revisor timer. Samtidig kan revisoren fungere som rådgiver i forbindelse med skattemæssige spørgsmål, eller når det handler om virksomhedens struktur og opbygning.

Mange virksomheder har stor glæde af en dygtig og erfaren revisor og hans eller hendes ekspertise, når det drejer sig om professionel vurdering i forbindelse med køb, salg, opsplitning eller fusionering af virksomheder samt generations skifte eller overdragelse af en virksomhed.

Du kan finde såvel en dygtig revisor som en erfaren bogholder online på lokalerevisorer.dk