sixpence

Find en lækker håndlavet sixpence

Find en lækker håndlavet sixpence

Hvis ikke du allerede ved, hvad en sixpence er, så kan du få en meget bedre fornemmelse her. En sixpence kan beskrives som en kasket, som er både flad og rigtig blød. Derudover har den en historie, som går helt tilbage til 1500-tallet. 

Historien bag en sixpence

Tilbage i 1500-tallet blev det besluttet, at mænd og drenge skulle være hovedbeklædning, hver søndag og når det var helligdage. Oprindeligt blev den syet sammen af seks forskellige stykker stof. På engelsk oversættes det til six pieces, og det er herfra, at hatten har fået navnet sixpence i Danmark. 

Ser vi frem mod 1900-tallet, så var sixpencen især populær som en del af friluftslivet og ikke mindst arbejdslivet. Hattens popularitet ser man stadig i dag, og selvfølgelig så man kan købe den håndlavet, og hvor der er kræset meget for detaljerne. 

Skal du finde en håndlavet sixpence? 

Det fantastiske ved en sixpence er, at den både kan bruges om vinteren og sommeren – det er bare med at finde et design, som falder i lige din smag. Derudover kan den bruges til mange forskellige anledninger – og så kan den selvfølgelig også være et fashion statement for manden, der går op i mode. 

Hvis du skal finde en lækker og håndlavet sixpence, så behøver du ikke nødvendigvis lede i lang tid. Der findes nemlig forskellige firmaer, som stadig gør en dyd ud af, at du kan få en sixpence af høj kvalitet. Start endelig med at søge efter firmaer på Google, som kan lave dem – og så kan du bestille dem lige hjem til din dør – meget nemmere bliver et ikke for sig. På den måde behøver du heller ikke køre hele landet rundt, når du skal finde den håndlavede sixpence, du synes bedst om. Mon ikke du kan få inspiration her