Find din lokale tændlæge i KLarup

Find din lokale tændlæge i KLarup

tandlæge 0 Comments

Hører du til det store flertal af danskere, som ikke passer de årlige tandlæge besøg? Så er det bare med at komme af sted i en fart – der er faktisk ingen undskyldning for at springe disse besøg over.

Er det ikke dyrt at gå til tandlægen?

Det koster sjældent mere at få foretaget et rutine tjek af tænder, tandkød og mundhule, end det koster at gå til frisøren. Samtidig vil du med regelmæssige tandlæge besøg, som inkluderer eftersyn og rensning af tænder og tandkød, kunne spare en del penge, som du muligvis ellers vil komme til at smide efter en rodbehandling eller et implantat.

Ved et tandeftersyn har tandlægen nemlig mulighed for at afdække eventuelle ansatser til eksempelvis karies eller parodontose, som er to store trusler imod dine tænders sundhed. Og så får du mulighed for at bevare dit blivende tandsæt resten af livet.

Hvilken tandlæge skal jeg vælge?

Er du bosat i omegnen af Gistrup, Klarup eller Storvolde, kan du med fordel vælge Tandlægerne i Klarup. Tandlæge klinikken Tandlægerne i Klarup er udelukkende befolket af dygtigt og veluddannet personale, lige fra tandlægerne over tandplejerne til klinikassistenterne og sekretæren. Du vil altid blive modtaget med et smil og med åbenhed over for dine ønsker og behov – en åbenhed og en lydhørhed, som også vil afspejle sig i måden, hvorpå tandlægerne vælger at lade din individuelle behandling foregå.

Hos Tandlægerne i Klarup er professionalisme og faglig stolthed i højsædet, og der sættes en ære i individuel og personlig tilpasning af de enkelte behandlinger. Lider du således af tandlæge skræk, vil Tandlægerne i Klarup tage hensyn til din sårbare tilstand, og sørge for, at der sættes ekstra tid af til behandlingen, således at du selv kan styre tempoet.

Du er i sikre og gode hænder hos Tandlægerne i Klarup – book din tid til tandeftersyn og tandrensning på http://www.tandlaegerne-klarup.dk/