Malerfirma Hvidovre

Få malet din træterrasse af et malerfirma

Få malet din træterrasse af et malerfirma

Solen skinner, der er gang i grillen og i sidder og hygger på træterrassen. Livet kan næppe være bedre. For at i forsat kan sidde og nye livet er det nødvendigt at gennemgå terrassen fra tid til anden og udskifte rådne planker og søm der er blevet løse. Træ har brug for beskyttelse, enten olie eller maling for at holde længere og ikke rådne. Du kan enten selv sætte en weekend af eller du kan få et malerfirma i Hvidovre til at male og renovere din træterrasse. 

Start med at sandblæse

Hvis du gerne vil have det bedste resultat er det en god ide at starte med at få sandblæst terrassen. En sandblæsning vil fjerne gammel maling, de grønne glatte alger, der ofte også har det med at snige sig op på terrassen, samt almindelig snavs og skidt.

Det betyder at det er en hel ren og naturlig terrasse, der vil blive malet og det færdige resultat vil blive langt flottere og holde længere, end hvis man blot har malet over det gamle. Det er vigtigt at træet får tid til at tørre efter en sandblæsning, så der ikke er risiko for fugt og svamp. Husk også at det skal være fint sand der bruges, så træet ikke bliver ødelagt.

Det vigtige valg

Livet ville være så meget nemmere, hvis man var sikker på at man fik fat i den bedste ved første ring. Sådan er det desværre bare sjældent. Kontakt derfor mindst 3 forskellige malere og få dem til at sende dig et tilbud. Bed også gerne om referencer, så du har mulighed for at undersøge kvaliteten af deres tidligere arbejde. Du kan også undersøge, hvad der står på Trustpilot. Du skal se om der er noget der går igen hos flere af kunderne, for så vil det med stor sandsynlighed også ske hos dig. Positivt som negativt.