fysioterapi

Få hjælp til skader og skavanker med fysioterapi

Få hjælp til skader og skavanker med fysioterapi

Døjer du med smerter eller nedsat mobilitet på grund af en skade eller som følge af skævheder i din krop? Så kan du med fordel opsøge en fysioterapeut.

Hvad laver en fysioterapeut?

En fysioterapeut er en særligt uddannet fagperson som har fokus på den menneskelige krop, i særdeleshed bevæge apparatet og dettes funktion.

Inden for fysioterapi arbejdes der med opbygning af hensigtsmæssige bevægelser i kroppen. Kroppens mobilitet, musklernes styrke og leddenes smidighed er vigtige forudsætninger for vores funktionalitet og velvære i det daglige. En fysioterapeut har den viden om kroppen der skal til for at tilrettelægge øvelser som skal hjælpe patienten til at understøtte sit gode fysiske helbred.

Denne viden bygger på såvel uddannelse som på praktisk erfaring og anvendes i forbindelse med undersøgelse, analyse og vurdering af patientens tilstand og færdigheder. På den måde kan en fysioterapeut spille en aktiv rolle når det handler om rehabilitering og behandling samt andre sundheds fremmende tiltag.

En fysioterapeut arbejder ud fra individuelle vurderinger af menneskekroppen. Når du besøger en fysioterapeut vil du altså aldrig blive præsenteret for one size fits all løsninger. Du vil der imod modtage en behandling som er tilpasset din krop og dennes unikke karakteristika og eventuelle skavanker. Din behandling vil tage afsæt i fysioterapeutens bedømmelse af dine ressourcer og din formåen, lige som din fysioterapeut vil følge dine fremskridt nøje gennem journal føring.

Hvor finder jeg en dygtig fysioterapeut Herning?

Hvis du leder efter en kompetent og erfaren fysioterapeut i nærheden af Herning kan du med fordel besøge Rygcenter Midtvest. Hos Rygcenter Midtvest finder du udelukkende dygtige og rutinerede behandlere, som arbejder med kiropraktik, fysioterapi, akupunktur, zoneterapi og massage. Rygcenter Midtvest vil altid kunne sammensætte et unikt og individuelt behandlings forløb som sagtens kan inkludere elementer fra samtlige behandlings former, med det formål at skabe den optimale behandling for dig. Læs mere på rygcentermidtvest.dk