Få finansiering af drømmebilen med en billån

Få finansiering af drømmebilen med en billån

billån 0 Comments

Det er altid spændende at købe ny bil. Følelsen af tryghed og køreglæde samt tanken om at skifte den gamle, slidte bil med det usikre styretøj og det udtjente bremse system ud med en drift sikker og moderne bil er ganske uovertruffen. Hvad der er knap så spændende, er prisen på den nye bil. Den vil typisk være så høj, at det vil være urealistisk at forestille sig, at du har hele beløbet i kontant beholdning. Og derfor udbydes der særlige bil lån, som kan imødegå disse behov.

Hvorfor skal jeg gældsætte mig for at få råd til en ny bil?

Mange mennesker kvier sig ved at skulle optage et bil lån. Dette medfører så, at de i stedet vælger at køre rundt i gamle og slidte biler, som for det første er meget lidt miljøvenlige, for det andet repræsenterer en ikke ubetydelig økonomisk omkostning på årlig basis. Biler af ældre dato er for det meste ikke videre brændstof økonomiske – en slidt motor med mange kilometer på bagen udnytter ganske enkelt ikke det tilførte brændstof (benzin eller diesel) optimalt.

Dette betyder, at du bruger flere penge på at holde bilen kørende, end du har nødig. Det samme gælder, når det handler om vedligeholdelse. Bilens enkelte dele slides op med årene, og derfor vil bilen hyppigere skulle forbi auto mekanikerens værksted, hvilket både er ubelejligt og samtidig kan mærkes i husholdningens budget. Og så er der ikke meget ved at trille rundt i en bil, som kan stå af hvert øjeblik det skal være. Det at optage et bil lån er ikke nogen ualmindelig foreteelse, da de færreste har råd til at betale en ny bil kontant.

Bil lån udbydes på mere favorable vilkår end tilsvarende forbrugs lån – og hos Ikano Bank stilles der ikke engang krav om udbetaling. Læs mere om hvorledes du kan komme i betragtning til et lån til en bil på ikanobank.dk