Få dig en god nattesøvn

Få dig en god nattesøvn

senge 0 Comments

Du kender helt sikkert følelsen. Det er ferie, du er hjemme for at besøge alle de gode gamle familiemedlemmer, der bor langt væk. Det betyder du skal overnatte hos dem, og det betyder desværre ret tit dårlig nattesøvn og ømme skuldre. En hård fjedermadras er et mareridt for en træt ryg og et mareridt for ferie freden.

Derfor er søvnen alfa omega, når du skal have en god dag, ikke kun på ferien med familien, men til hverdagen, fødselsdagen og sport.

Hos sengogstol.dk har de en lang række gode senge og stole, der helt sikkert vil passe perfekt til dine sove behov.

Seng og stol har hjemme i Sulsted tæt på Aalborg, og de kan besøges de fleste dage om ugen; mandag, fredag og lørdag har de åbent, så du bare kan slå et smut forbi og se på de store udvalg. Tirsdag, onsdag, torsdag og søndag kan du ringe ind og lave en aftale til at komme og kigge på senge. Det betyder du har mulighed for at få tæt professionel og opmærksom hjælp til at finde den helt rigtige seng. Åbningstiderne for drop in og aftale kan variere fra uge til uge.

Seng og stol sælger for eksempel en lækker Lama seng, der er blød, men som også støtter dig i din søvn. Den har stålben og kuvertlagen og en god pris. Sengen kan ved køb sendes i Nordjylland og til alle øer, der har en bro imellem sig og fastlandet.

Så uanset om du står derhjemme og mangler en god ny seng eller om du mangler en gæsteseng kan du helt sikkert finde et godt tilbud og lige præcis den seng, som du har behov for. Din søvn er livsvigtig for både dit helbred, din glæde i hverdagen og dine evner til at performe, derfor skal den tages godt hånd om.