regnskoven

Drømmer du om at hjælpe med at bevare regnskoven?

Drømmer du om at hjælpe med at bevare regnskoven?

Der findes regnskov i mange lande. Det er især i Sydamerika, at der findes mest af den. Men i dag er der langt mindre, end der var i tidernes morgen. Vi fælder den nemlig og bruger træet i alverdens forskellige slags produktioner og byggerier.

Passer vi ikke på, er der ikke mere regnskov tilbage i den nærmeste fremtid. Der findes heldigvis mange initiativer, der hjælper med at bevare regnskoven.

Disse går ud på, at man donerer et beløb – enten ved at købe et certifikat, en bamse, en kop eller noget helt fjerde – pengene herfra går så til at bevare et bestemt antal kvadratmeter regnskov. 

Vil du vide mere? Læs med her og find ud af, hvordan du kan være med til at bevare regnskoven.

Derfor er det vigtigt at bevare regnskoven

Der er utallige grunde til, at regnskoven skal bevares. For det første er det en enestående og smuk natur, men her findes også et rigt dyreliv. Som ikke vil kunne overleve uden regnskoven, de bliver simpelthen drevet længere og længere væk eller dør, som regnskoven fældes og nedbrydes. 

Men hvordan kan du så hjælpe med at forhindre dette? Det kan du blandt andet ved at besøge: https://shop.verdensskove.org 

Opdag Verdens Skove Shop 

Hvad er Verdens Skove Shop? Det er en online shop, hvor du kan købe regnskovscertifikater og alverdens andre ting som træfigurer, bamser, tøj, boligtilbehør osv. Alt sammen for at vise, at du støtter bevarelsen af verdens skove heriblandt regnskoven. 

Man kan shoppe fine ting til sig selv. Eller f.eks. købe firmagaver der er med til at redde skoven. Det er en rigtig god idé at give et certifikat, et fint skærebræt i træ eller noget helt tredje, for at vise at du som virksomhed tager ansvar og inkluderer dine medarbejdere i kampen om at bevare skove i hele verden.