catering

Catering af høj standard til fest og reception

Catering af høj standard til fest og reception

Catering er et vidt begreb. Catering spænder over faste menuer til udbringning på ugentlig basis i forbindelse med virksomheders frokost ordninger, mad til fester, buffet til reception, og mad ud af huset til private arrangementer – store såvel som små. Før i tiden forbandt de fleste mennesker catering med den – til tider temmelig uinspirerende – udbringnings mad, som blev serveret ved fester i forsamlingshuse og lignende.

Nu om stunder har moderne catering en langt større variation og en brede spændvidde. Vidste du for eksempel, at man kan få brunch som take away hos et catering firma? Dette gør unægtelig søndags brunchen med mødregruppen eller i forbindelse med fødselsdagen noget nemmere at arrangere. Og står du i den prekære situation, at du har meldt dig som frivillig til at arrangere hele familiens årlige julefrokost, behøver du ikke at skulle bekymre dig om hvor mange timer, du skal stå og svede over komfuret.

Du bestiller simpelt hen alt fra marinerede sild og fiskefilet’er til frikadeller, flæskesteg og finker hos et catering firma. Det er nemt og hurtigt – og faktisk ofte billigere end du selv ville kunne præstere.

Catering fra ebuffet.dk – nem bestilling og velsmagende mad

Uanset om du skal arrangere firmaets sommerfest, og dertil skal bruge en stort anlagt buffet, eller om du skal afholde sølvbryllup med reception for venner, naboer og familie, kan du med fordel bestille mad og drikke på ebuffet.dk.

Det er super nemt at vælge sin fest menu eller sammensætte en lækker brunch buffet ved hjælp af bestillings modulet på ebuffet.dk – og så kan du samtidig let overskue prisen og mængden af mad, mens du vælger mellem de mange forskellige småretter. Du undgår at skulle bestille via telefonen, hvilket kan give anledning til fejl og misforståelser. Og maden leveres frisk og veltilberedt direkte til din dør på det ønskede tidspunkt.

Find catering til rimelige priser på ebuffet.dk