maler

Beskyt din træterrasse med maling

Beskyt din træterrasse med maling

At sidde på terrassen om sommeren er noget det mange danskere syntes er noget af det bedste. Måske fordi vores dage med godt værd er så sjældne at det værdsættes desto mere når det så er muligt. Men en terrasse skal vedligeholdes hvis den er af træ og den skal holde sig pæn i mange år. 

Det er en god ide at gå den igennem engang om efteråret. Er der planker der trænger til at blive udskiftet. Mangler der søm eller skruer og så skal den enten have en omgang maling eller plejende olie. Du kan selv male eller du kan få et malerfirma til at male din træterrasse. Du kan læse mere her https://malerkanonen.dk/

Sandblæs før maling

Inden du får malet kan du overveje om du bør få sandblæst terrassen. En sandblæsning vil fjerne hvad der måtte være af gammel maling eller olie i træet. Den vil også fjerne evt. glatte grønne alger og hvad der ellers må være af skidt og snavs. Det betyder at træet er helt rent og det færdige resultat vil blive langt flottere og holde bedre, end hvis du blot har malet oven på eksisterende maling. Husk at der skal bruges fint sand, så træet ikke bliver ødelagt og det skal have tid til at tørre inden, så der ikke kommer råd.

Få din terrasse malet af en professionel

Hvis du ikke selv har tid eller lyst til at male din terrasse kan du få en professionel maler til at male den. Kontakt 3 forskellige og bed om et skriftligt tilbud. Dermed får du et bedre overblik over prisniveauet. Bed også om at få at vide hvilken maling de benytter. Jo bedre maling jo dyrere, men det vil også holde længere. Spørg også gerne om referencer og hør hvad tidligere kunder har haft af oplevelser med firmaet.